سلام بر آخرین پیامبر رحمت...
سلام بر تو و برخاندان بزرگ و کریمت.سلام بر کلماتی که از تو میگویند.سلام بر تو آن گاه که کلام توحیدی ات بنای تباهی را ویران کرد و دلها را به آستان عبودیت آورد.سلام بر تو که خداوند تو را برگزید و برانگیخت،آن گاه که خدا خواست تا بر آدمیان منت نهد و تاریخشان را به طراوت بهار مبدل سازد.دلم بهانه; سادگی تو را دارد.اشک چشمهایم دریا را میخواهد.مرا به سادگی محرابت برسان،به جرعه ای از نور برسان.زمین در انتظار نوید باران رحمت بود که ناگهان از مشرق جغرافیای عشق،نوری درخشید. نوری که در چشمهای مضطرب جوانه های امید رویاند و به انتظار تمام ستاره ها پایان داد.تو قدم بر هستی گذاشتی و آفرینش خود را به عطر پرستش سپاردی.تو باید می آمدی،تا صدای وحدانیت از حنجره گرم بلال،در سرزمین خدایان سنگی طنین انداز شود.تا شانه های غرور مدائن فرو ریزد،تا برای همیشه برود هر آن چه تباهی است.تو باید می آمدی تا آتشکده هزار ساله پارس خاموش شود و با خاموش شدنش عصر ایمان آغاز گردد.تو باید می آمدی تا آخرین پیام آور روشنی و مهر باشی که آسمانها معجزه شق القمرت را هیچ گاه از خاطر نبرند،جبرئیل در رکابت به معراج آفتاب رود و حرا زمزمه های شورانگیز شبانه ات را در اوج جهالت و بت پرستی به شهادت اید.درود خدا بر تو آن گاه که پیشانی ارادت بر خاک نهادی تا شکوه بندگی را به جای آوری.درود خدا بر تو که آخرین رسول خدایی .
رسول خدا(ص)فرمود:هر کس دوست دارد عزیزترین مردم باشد،باید از خدا بترسد و هر کس دوست دارد قویترین مردم باشد،باید بر خدا توکل کند و هر کس دوست دارد توانگرترین مردم باشد،باید به آنچه در دست خداست مطمئن تر از آنچه در دست اوست،باشد،
آن گاه در ادامه فرمود:ایا شما را به بدترین مردم خبر دهم؟
عرض کردند:آری ای رسول خدا (ص).
حضرت فرمود:کسی که به دیگران چیزی نمی دهد و بنده اش را تازیانه می زند،آن گاه فرمود:ایا شما را به بدتر از این آگاه کنم؟
کسی که لغزش را قبول نمیکند و معذرت را نمی پذیرد،
سپس فرمود:ایا شما را به بدتر از این خبر دهم؟کسی که امیدی به خیرش نیست و مردم از شرش ایمن نیستند.سپس فرمود:ایا شما را به بدتر از این آگاه نگردانم؟ آن کس که مردم را دشمن می دارد و مردم هم او را دشمن می دارند.
در سخن دیگری به یاران خود فرمودند:در روز قیامت انسان قدم از قدم بر نمیدارد تا به چهار سؤال پاسخ دهد:از عمرش که آن را در چه راهی گذراند.از مالش که از کجا فراهم آورد و در کجا صرف کرد.از عملش که چگونه به آن عمل کرد و از محبت و دوستی اهل بیت ما.
مقام معظم رهبری می فرمایند:هدف پیغمبر از هجرت به مدینه این بود که با محیط ظالمانه و طاغوتی و فاسد سیاسی و اقتصادی و اجتماعی که آن روز در سر تاسر دنیا حاکم بود مبارزه کند و هدف فقط مبارزه با کفار مکه نبود.
مسأله، مسأله; جهانی بود.نظامی که پیغمبر ساخت شاخصهای گوناگونی دارد که در بین آنها هفت شاخص از همه مهمتر و برجسته تر است.
شاخص اول:ایمان و معنویت است،دمیدن و تقویت روح ایمان و معنویت دادن و اعتقاد و اندیشه درست به افراد است.
شاخص دوم:قسط و عدل است،اساس کار بر عدالت و قسط و رساندن هر حقی به حق دار.
شاخص سوم:علم و معرفت است.
شاخص چهارم:صفا و اخوت است.
شاخص پنجم:اصلاح اخلاقی و رفتاری است.
شاخص ششم:اقتدار و عزت است.
شاخص هفتم:کار و حرکت و پیشرفت دائمی است.
چه بسیار بزرگ است احسان و نیکویی خدا به ما از این که نعمت وجود آن حضرت را به ما عطا فرمود که برای ما پیشروی است که از او پیروی می کنیم و پیشوایی است که گام در جاپای او می نهیم.