اوج زیبایی کرامت زن در سیره رسول خدا پیداست
به گزارش خبرنگار حوزه علمیه الزهراء (س) هیدج، روز سه شنبه سی ام مهرماه، در ششمین جلسه اخلاق عمومی و در آستانه ایام سوگواری رحلت جانگداز نبی مکرم اسلام(ص) و شهادت ائمه هدی(ع)، پیرامون الگوی کرامت زن مسلمان در سیره رسول خدا(ص) به سخنرانی پرداخت و گفت: اوج زیبایی کرامت زن، در سیره رسول خدا (ص)، پیداست.
این مقام مسئول در ابتدا با تأکید بر اینکه، بعثت پیامبر اکرم (ص) تجدید کننده هویت راستین مقام زن بود، اظهار داشت: اسلام در حیطه خانواده کارکردهای عمیقی دارد و یکی از ارجمندترین آنها، هویت دادن و کرامت بخشی به مقام زن بوده است.
وی عنوان کرد: در اسلام وجود انسانی زن و مرد با هم مساوی است اما در عصر رسول خدا(ص)، وقتی زن با بحران هویت روبروست و هیچ ارزش انسانی در آرمانهای جاهلی ندارد، پیامبر دست دخترش را می بوسد و برای ایشان عبارت “فداها ابوها” را به کار می گیرد؛ بهشت را زیر پای مادران رستگار ترسیم می کند تا همگان از مرد و زن ، بزرگ و کوچک ، از وجود الهی مقام زن به خدا برسند.
این استاد حوزه افزود: خداوند به وجود زن، قوت های خاصی داده که نفس او را اگر در مسیر حق، قرار بگیرد به اوج زیبایی ها می رساند اما متأسفانه ، امروزه زن مسلمان، در کمین حیلت های دشمن دچار ضعف اعتماد به نفس، و درگیر زیبایی های ظاهر، از حقیقت کرامت های وجودی با زمانده است و این در حالی است که در سیره رسول خدا(ص)، وقتی زن با مرد مساوی است تنها راه کسب کرامات، تقواست.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی تصریح کرد: آسیب های اجتماعی امروز جامعه ی ما، بیشتر ناشی از آسیب های وارده به زنان است و تلقین ضعف های ظاهری به زنان، آنها را از حقیقت ها محروم کرده، همین امر هم باعث شده زن به جای تبعیت از الگوی حسنه، پیرو الگوهای تلقینی غرب، روز به روز از ایفای نقش اصلی خود که زن بودن به معنای واقعی است، دورتر و دورتر شود.
وی همچنین، درباره وجود الگوهای عملی کرامت بخشی به زنان در سیره پیامبر اکرم (ص) گفت: الگویی که در سیره پیامبر برای زنان وجود دارد، دوجانبه است: نخست آنکه یک زن با تاسی از سیره ایشان رهرو راه حق، مومنه و متقی بار بیاید و سپس آنکه بتواند با الگوگیری از ایشان در عرصه تربیتی، علی الخصوص درباره فرزندان دختر، دخترانی مزین به شخصیت زهرای مرضیه (س)، تربیت نماید.
این امام جمعه تاکید کرد: امروز با وجود همه ی بحرانهای اجتماعی در حوزه زنان، اگر زن مسلمان و مادر خانواده، به عنوان یک الگوی کامل و برجسته رفتار متقی و اخلاق مدار رسول خدا را بسنجد، ناصحه و عالمه فرزند خود را غرق در محبت می کند و با عمل به سیره رسول مکرم اسلام، در حوزه خانه و خانواده ، زندگی با معنویت را همراه با عشق بازی حقیقی در راه حق، به فرزندانش می آموزد .
گفتنی است: در پایان این جلسه نیز، حجت الاسلام حسینی به بیان برخی خصایص امام حسن مجتبی(ع) پرداخت و سپس نذری قرارگاه مهدوی این واحد، در بین طلاب توزیع گردید.