راز جاودانگی شهدا، احیای سنتها، میراندن بدعتها
امام جمعه هیدج در نشست فرهنگی-پژوهشی حوزه علمیه الزهراء تصریح کرد:
راز جاودانگی شهدا بواسطه احیای سنت ها، میراندن بدعت ها و اطاعت و تبعیت از رهبری الهی است.
امام جمعه هیدج در نشست فرهنگی- پژوهشی که به مناسبت هفته دفاع مقدس در حوزه علمیه الزهراء(س) هیدج برگزارگردید، تصریح کرد: رازجاودانگی شهدا بواسطه احیای سنتها، میراندن بدعت ها و اطاعت و تبعیت از رهبری الهی است
به گزارش خبرنگار حوزه علمیه الزهراء(س) هم زمان با هفته دفاع مقدس، روز چهارشنبه سوم مهرماه نشست فرهنگی پژوهشی راز جاودانگی شهدا با حضور استاد حوزه و دانشگاه امام جمعه هیدج، حجت الاسلام والمسلمین زارعی برگزارشد.
براین اساس امام جمعه هیدج در این نشست تصریح کرد: راز جاودانگی شهدا و حیات طیبه بعد از مرگ آنها بواسطه این است که آنها احیاگر سنتها ازبین برنده بدعت ها و مطیع و تابع رهبرالهی بودند.
امام جمعه هیدج در این نشست اظهار داشت: در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی، بلوک شرق و غرب حیرت زده از ظهور انقلاب اسلامی که شکل جدیدی از حیات آن روزجهان بود، هم چون دو لبه برنده همراه با نظام بعث و با هدف ساقط کردن انقلاب علیه ایران وارد جنگ شدند ولی رزمندگان انقلاب با اخلاص و دست خالی وارد میدان رزم شدند.
استاد حوزه و دانشگاه درباره رازجاودانگی شهدا عنوان کرد: با رجوع به نهج الالبلاغه و کلام امیر مومنان (ع) راز جاودانگی شهدا بخاطر کشته شدن در راه خداست چرا که زیباترین و گرامی ترین مرگ هاست.و چون کشته شدن به قصد ومنظور خداست احیاگر سنت های الهی است.
ایشان افزود: شهدای جنگ تحمیلی هم چون شهدای عصر پیامبر و ائمه معصومین (علیه اسلام ) از حیث اینکه بدعت های موجود در دین را از بین برده و با اتحاد، اطاعت و تبعیت تام از رهبری در عملکردهای خود، روح تازه ای به اسلام و انقلاب بخشیدند و ازاین رو جاودانه شدند.
این مقام مسئول گفت: محبوب ترین ملاقات ها لقاءالله است و شهید کسی است که در لحظه جان دادن شاهد ملائکه و اولیاء الله است و در عالم برزخ نیز،آنجاکه همگان نیازمند ذره ای توجه اند و دست شان از همه جا کوتاه است شهدا مورد عنایت خاص حضرت حق و به تعبیر قرآن کریم عند ربهم یرزقون اند ولذا آرمان های آنها هم همیشه زنده است.
گفتنی است: درپایان این نشست نیز، امام جمعه هیدج با بیان چند کلام نورانی از حضرت امام (ره) درباره شهدا نام، رسم و آرمان شهید را حیات بخش جامعه اسلامی و انقلاب خواند.