دانش دینی باید به رفتار دینی تبدیل شود
حوزه ی علمیه الزهراء (س)، با هدف آموزش و بیان ضرورت های کار تبلیغی و تربیتی و در راستای ایجاد انگیزه فعالیت تبلیغی به برگزاری نشستی با حضور حجت الاسلام و المسلمین شبیری، مسئول بسیج طلاب و روحانیون سپاه ناحیه ابهر در روز یکشنبه مورخ 19/2/95 در مدرسه علمیه الزهراء(س) هیدج، اقدام نمود.
حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای شبیری در ابتدا با اشاره به حدیث گهرباری از امام موسی کاظم (ع) گفت: طبق تعبیر حضرت امام موسی کاظم(ع)، هر چیزی در هستی نشانه ای دارد که نشانه ی انسان در عقل او و نشانه ی عاقل بودن او در این است که او همواره باید اهل فکر و اندیشه باشد و تفکر نیز به دست نمی آید مگر با سکوت و تأمل درباره موضوعاتی که به ذهن انسان خطور می کند و ما به واسطه ی همین تاملات است که می توانیم دغدغه های ناشی از کار فرهنگی را بشناسیم.
مسئول بسیج طلاب و روحانیون سپاه ناحیه ابهر بیان داشت: ما در اسلام دو دغدغه ی بزرگ داریم مبانی اندیشه و فکر و مباحث عملکردی که هر کدام از این دغدغه ها نیاز به تلاش و فعالیت دارد و ما طلاب نیز باید بواسطه اینکه دین دار هستیم حقیقتاَ دین بان باشیم تا دغدغه های اسلام را تحقق ببخشیم.
ایشان، با بیان اینکه ملت اسلامی ایران همواره در طول تاریخ سی و چند ساله خود، دارای بلندترین آرمانها، بوده است افزود: ملت ایران همواره باید برای تحقق آرمانهایش، دردمندانه عمل کند و به تعبیر استاد پناهیان قشر طلبه نیز باید درد حق و درد خلق داشته باشد . بنابراین با توجه به اینکه همه انسانها قابلیت تربیت دارند به فرموده مقام معظم رهبری (مد ظله العالی )، بهترین راه برای تربیت و هدایت تشکلات است؛ چرا که تشکلات یک فریضه برای اهداف است و نشانه های آن، نظم، تقسیم وظایف، اتصال و ارتباط با هم می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین شبیری با توجه به اینکه تاریخ شرق، یک تاریخ فرد گرا است، تصریح کرد: اسلام در نقطه ی مقابل تاریخ فردگرای ثروت عمل کرده است و آن تقویت روحیه جمعی و ایجاد نشا ط اجتماعی است و از همین روست که ما در سیره ائمه معصومین (ع) نیز می بینیم که تمامی آموزش ها شیوه تشکیلاتی دارد. حوزه های علمیه پتانسیل اصلی دین اسلام است و از این رو باید انقلاب باشد و طلبه ها نیز باید برای ساخت بدنه جامعه و روحیه جمعی پر نشاط در تبلیغ و تربیت پیش قدم باشند.
مسئول بسیج طلاب و روحانیون سپاه ناحیه ابهر درباره نشر مبانی فکری شهید مطهری نیز گفت: لازمه ی گسترش اسلامی این تشکلات داشتن مبانی قوی تربیتی است که ما اگر بتوانیم مبانی فکری شهید مطهری را نشر بدهیم و مباحث قوی تربیتی ایشان را تحت پوشش تشکلاتی آموزش دهیم، یقیناَ خواهیم توانست دغدغه های فکری اسلام را محقق کنیم و یک نظام تربیتی کارآمد داشته باشیم.
ایشان در پایان نیز، با بیان مطالبات مقام معظم رهبری برای ایجاد و تقویت تشکیلات در قالب حلقات صالحین با هدف کار تربیتی و تربیت نسل مومن و اعتقادی، تفقه در دین توسط طلاب، استمرار در کار تربیت برای حضور در مساجد و حلقات، اهتمام ویژه به کادر سازی و تبدیل دانش دینی به رفتار دینی، اشاره و موارد فوق را تبیین نمودند .