برنامه های دهه اول محرم - الزهرا هیدج
با فرا رسیدن ماه عزای عرشیان و فرشیان در شهادت سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین و 72 تن از یاران باوفایش ، ماه اسارت و بیدارگریهای امام سجاد و حضرت زینب علیهما السلام حوزه ی علمیه الزهراء (س) هیدج با برپایی مراسم عزاداری در دهه اول ماه محرم با هدف بصیرت افزایی و هم نوایی با عالم اسلام به سوگ زینبیان نشست .
این مراسم عزاداری که روزهای شنبه تا چهارشنبه و روز سوم شهادت حضرت ابا عبدالله الحسین و یاران والایش برگزار شد با حضور پر شور طلاب، سخنرانی طلاب، مداحی، روضه و قرائت زیارت پرفیض عاشورا همراه بود .
در این برنامه ی شش روزه ، طلاب با هدف تمرین و ترغیب تبلیغ بالاخص در ماه محرم در موضوعات بصیرت و ولایت ، عزاداری صحیح ، بدعت های محرم ، ویژگی های جوان حسینی ، حماسه ی عاشورا و شناخت یاران آن حضرت به ویژه زهیر بن قین به ایراد سخنرانی پرداختند .
روز شنبه :
پیرامون بصیرت و ولایت بود که سخنران برنامه، نداشتن بصیرت را مهم ترین امر در مخالفت با ولایت در قیام عاشورا عنوان کرده، آنرا با جامعه امروز منطبق دانسته و گفت : حسینی زیستن امروزها در گرو پیروی از ولایت و داشتن بصیرت در این امر است و اگر امروز ما نتوانیم رهرو مبصر ولایت باشیم نخواهیم توانست حسینی زندگی کنیم .
روز یکشنبه
سخنرانی راجع به نحوه ی انجام یک عزاداری صحیح بود که سخنران عزاداری صحیح را در گرو شناخت واقعی علل قیام عاشورا دانسته گفت : انسان باید به ابعاد قیام و انگیزه امام حسین (ع) از قیام، معرفت پیدا کند و پس از کسب معرفت ، اشک ریختن برای مظلومیت ایشان و اهل بیت شان نیز مراتبی از عزاداری و نایل آمدن به معرفت حسینی است .
روز دوشنبه
موضوع سخنرانی ، بررسی بدعت های محرم بود که در این زمینه سخنران برنامه گفت : خرافه پردازی در وقایع قیام عاشورا یکی از علل سطحی نشان دادن دین است و از سوئی دیگر نیز بدعتهای موجود در عزاداری ها باید مرتفع شود که این امر همت واقعی طلاب و روحانیت را می طلبد که اولا هم با ارائه بینش صحیح به مردم شکل عزاداری ها را به آنان نشان دهند و بعد هم سعی کنند که به صورت مستند و به استناد مقاتل روضه بخوانند و حقایق را آشکار کنند تا مانع از بدعت تراشی های برخی مردم عامه و یا گاها برخی سودجویان باشند .
روز سه شنبه
موضوع سخنرانی راهها و روش های حسینی شدن جوانان بود که سخنران برنامه و و یژگی هایی را برای یک جوان حسینی برشمرد و عنوان کرد : از جمله مهمترین ویژگی ها تقواست و ما باید توجه داشته باشیم که انجام واجبات و ترک محرمات اصلی ترین نقطه پیوند ما با آرمانهای امام حسین (ع) است و از طرفی هم با توجه به اینکه ما همه زن هستیم و طلبه ، فلذا مهمترین وظیفه ما در راستای حسینی شدن سیره ما ، توجه به دستورات اسلام در حوزه خانواده است .
روز چهارشنبه
سخنران برنامه به علت وقوع حماسه عاشورا اشاره داشته و گفت : امام حسین (ع) برای زنده نگه داشتن اسلام ، برای استوار ساختن پایه های امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد و همانطور که امروز رهبر معظم انقلاب ، حضرت آیت اله العظمی خامنه ای نیز تأکید دارند باید بکوشیم که امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه افزایش دهیم تا گناه در جامعه کم و اسلام پر رنگ تر و حقیقی تر دیده شود .
روز دوشنبه مورخ 4/8/94 مصادف با سومین روز شهادت امام حسین (ع) ، سخنران برنامه به شناخت یاران با وفای امام حسین (ع) پرداخته و رهروی زهیر بن قین را از دستورات امام حسین (ع) اوج بیداری و اخلاص عنوان کرده و گفت : کسی که سعی داشت حتی کار و دانش با کاروان امام حسین (ع) برخورد هم نداشته باشد با یک جمله امام حسین (ع) چنان بیدار شد که پا در رکاب گذاشت و جان تسلیم رهبر و مولای خود نمود فلذا ما باید تمام خطبه ها و روشنگری های امام حسین (ع) را در طول وقایع عاشورا مطالعه کنیم و آنها را به صورت عملی در متن زندگی وارد کنیم تا زهیروار به ارادت مندی برسیم .
هم چنین گفتنی است که در تمامی روزهای مذکور پس از ارائه سخنرانی مداحی و ذکر مصائب واقعه ی عاشورا و قرائت زیارت عاشورا نیز توسط طلاب انجام شده و همه با هم با اشک زینبیان هم ناله می شدند .