المپیک ، سیاست در لفافه ورزش!!!
باوجود ادعای کشورهای غربی بر غیر سیاسی بودن بازی های المپیك، در پس هیاهوی برگزاری این بازی ها اهداف سیاسی كلان تری نهفته است.
از زمان احیای دوره نوین بازی های المپیك در سال 1896 تا كنون، می توان رد پای سیاست را در بسیاری از دوره های برگزاری این مسابقات پیگیری كرد. تلاش قدرت های بزرگ جهانی برای استفاده سیاسی از فرصت مغتنم المپیك كه در جریان آن ورزشكاران كشورهای جهان برای برگزاری مسابقات ورزشی گرد هم می آیند، در پاره ای از موارد به وضوح قابل مشاهده است.
در این بین، تلاش گروه ها و لابی های وابسته به صهیونیسم بین المللی برای بهره گیری از این فضا برای تامین مقاصد سیاسی نسبت به سایرین نمود بارزتری داشته است. این تاثیرگذاری در جریان المپیك2012 كه قرار است از تاریخ 27 ژوئیه تا 12 اوت در شهر لندن برگزار شود، بیش از پیش و با صراحت بیشتر به منصه ظهور رسیده است.
در این میان، وقوع انفجار در یك اتوبوس حامل توریست های اسراییلی در بلغارستان در هفته گذشته، زمینه لازم را برای دخالت هرچه بیشتر صهیونیست ها در روند برگزاری بازی های المپیك 2012 و بهره برداری سیاسی ـ تبلیغاتی از آن را فراهم آورده است.
** ورزش، ابزاری نرم برای بسط سلطه صهیونیسم جهانی
صهیونیسم جهانی كه در سال 1897 با هدف اولیه ایجاد یك كانون یهودی برای قوم یهود، بنیانگذاری شد، با وجود دستیابی به هدف اولیه و اشغال سرزمین فلسطین برای اسكان یهودیان در 1948، با تدوین دستور كاری جدید و مبتنی بر مقتضیات مربوط به حفظ حیات كانون جهانی صهیونیسم در سرزمین های اشغالی، اهداف گسترده تری را در سطح جهانی برای خود تعریف كرد؛ اهدافی مانندگسترش سلطه و نفوذ در جهان برای پیشبرد نیات نژادپرستانه.
این جریان از ابزارهای گسترده و متفاوتی مانند دخل و تصرف در اقتصاد، كنترل رسانههای همگانی و دامنزدن به اختلافات مذهبی و … برای دستیابی به اهداف خود بهره می برد. بررسی پروتكل های بیست و چهارگانه یهود …
در شناخت این ابزارها به ما یاری می رساند.
پروتكل یهود جزوه ای است كه به رهبران بزرگ یهود در طول تاریخ منسوب شده است. این جزوه در 24 فصل تنظیم شده است، و دربردارنده نقشهها و راهكارهای پنهانی یهودیان برای تحقق هدف نهایی حكومت بر جهان است.
ماده سیزده پروتكل یهود، به لزوم انحراف افكار عمومی غیر یهودیان از موضوعات مهم سیاسی به موضوعات غیر اساسی با استفاده از مشغول كردن مردم به مسایلی چون سرگرمی، ورزش و تفریحات مربوط می شود.
از این رو در این ماده به یهودیان توصیه شده است كه برای انحراف افكار عمومی غیر یهودیان، باید مسایل سیاسی را از مركز توجه آنها خارج كرده و با سرگرم كردن مردم، نگاه آنان را روی مسایل جانبی و غیر مهم متمركز نمود، به نوعی كه درجه اهمیت مسائل اصلی و فرعی در نزد مردم جا به جا شود.
در همین رابطه باید از مطبوعات و رسانه ها نیز بهره جویی بیشینه می شد. پرداختن به موضوعاتی چون رقابتها و مسابقات هنری و ورزشی بیش از مسایل مهم و اساسی می توانست افكار عمومی را از تحولات و موضوعات بنیادی (مانند اشغالگری و نژادپرستی صهیونیست ها) دور و منحرف كرده و مسیر قدرت یابی صهیونیسم را هموار نماید.
از دید برخی از آگاهان، جریان صهیونیسم سال ها است در این مسیر گام برمی دارد و به نظر می رسد حجم گسترده مسابقات و وقایع ورزشی با استراتژی سرگرم سازی مردم بی ارتباط نباشد. از این دیدگاه بر اساس آنچه در پروتكل یهود بیان شده این روند (سرگرم كردن مردم جهان ) در جریان بازی ها و رویدادهای بزرگ ورزشی بارها توانسته است افكار عمومی را از مسایل مهم سیاسی روز منحرف كند.
اسراییل بارها از قیل و قال برگزاری مسابقات ورزشی بهره برداری سیاسی كرده و بر حجم و ابعاد اقدامات متجاوزانه خود افزوده است: اعلام موجودیت رژیم اشغالگر قدس در بحبوحه برگزاری المپیك 1948 صورت گرفت، در جریان جام جهانی 1982 شاهد حمله رژیم صهیونیستی به لبنان بودیم و جام جهانی 2010 با محاصره غزه و حمله به كاروان آزادی همراه شد.
مسابقات ورزشی در سطح منطقه ای و بین المللی مانند رقابت های باشگاه ها، جام ملت ها، جام جهانی، المپیك و… همواره در جریان است و به نظر می رسد صهیونیسم در راه ناكارآمدسازی افكار عمومی، تا حدی موفق بوده است.
** دست های پنهان صهیونیسم در المپیك 2012
علاوه بر استراتژی سرگرم سازی مردم كه ابزاری برای تامین مقاصد سیاسی صهیونیسم و همپیمانان غربی آن است، این جریان در روند برگزاری مسابقات نیز تاثیرگذار بوده و با نفوذ در سطوح و جنبه های مختلف مسابقات به دنبال تبلیغ و ترویج فرهنگ یهودیت و جنبه هایی از آموزه های جهت دار یهودیت است كه به سلطه بیشتر صهیونیسم می انجامد.
گاردین در همین باره در گزارشی نوشت: از نظر برخی تحلیلگران، جریان صهیونیسم در دهه های اخیر كمتر تلاش كرده تا تاثیر گذاری خود را بر افكار عمومی جهان به شكلی نامحسوس به پیش برد. بر همین اساس جریان صهیونیسم بین الملل به طور روزافزون خود را كمتر به پنهان كردن اهداف واقعی در لفافه بازی های المپیك متعهد می داند. به طوری كه حضور این جریان در آستانه برگزاری بازی های المپیك 2012، كاملا مشهود است.
نفوذ صهیونیسم در لایه های مختلف المپیك 2012 لندن را در وهله اول می توان در ‘ نشان’ طراحی شده برای این بازی ها مشاهده كرد. ‘والی اولینز’ كه خود چهره ای فراماسون و نزدیك به لابی های صهیونیستی محسوب می شود در سال 2007 این لوگو را طراحی كرد.
وی در این لوگو ماهیت بازیهای المپیك را به نفع صهیونیستها به نمایش گذاشت. در حالی كه اساسنامه این مسابقات استفاده از هرگونه نمادهای نژادپرستانه را منع كرده است، این شركت به طرز ماهرانهای نماد رژیم صهیونیستی را در این لوگو گنجاند.
هرچند طراح این نشان ادعا می كند كه این لوگو نشان دهنده عدد 2012 است، اما این نشان به شكلی طراحی شده است كه واژه ‘zion’ یعنی صهیون یا همان ‘قوم یهود’ را به ذهن متبادر می كند. نقطه ای كه در وسط این نشان طراحی شده است نیز از دید برخی تحلیلگران بر یك ‘چشم’ دلالت دارد كه نشان فراماسون محسوب می شود. از طرفی دیگر برخی نیز ادعا می كنند كه این لوگو شبیه نقشه معماری موزه یهودیان در آلمان است.
رونمایی از این لوگو، اعتراض های زیادی را در سطح عمومی علاقمندان به ورزش و حتی سیاستمداران برانگیخت، اما مسوولان المپیك این نشان را ورزشی و جوان پسند دانسته و به اعتراضات توجهی نكردند.
از سویی دیگر به نظر می رسد طراحی منحصر به فرد عروسك هایی كه به عنوان نماد المپیك ارایه شده است، نشان دهنده روند تبلیغاتی معنادار و جهت داری باشد كه در پس این اقدامات نهفته است. این عروسك ها كه نام ‘ونلاك’ و ‘مندویل’ بر آنها نهاده شده، تنها یك چشم دارند. روزنامه گاردین در گزارشی در دسامبر 2010 شكل ظاهری این عروسك ها را نمادی از نظم نوین جهانی، اعتقادات عمیق مذهبی یهودیت و فراماسونری دانسته است.
به عقیده برخی ناظران شكل ظاهری این عروسك های یك چشم می تواند نمایانگر ‘ضد مسیح’ باشد. ضدمسیح در اعتقادات دینی به مسیح دروغینی گفته می شود كه در آخرالزمان ظهور كرده و با انجام كارهای شگفتانگیز و معجزات و با آمیختن حق و باطل جمع زیادی از مردم را میفریبد. این فرد در اعتقادات دینی یك چشم در سر دارد.
از دید ناظران این نشان ها و نمادها نشان می دهند لندن به تریبون تبلیغاتی صهیونیست هایی تبدیل شده است كه می خواهند از هر فرصتی برای تبلیغ و ترویج تفكرات نژادپرستانه خود استفاده كنند.
همچنین به دنبال طرح مساله تامین امنیت بازی ها در هفته های اخیر، سران رژیم صهیونیستی اعلام كرده اند كه در تامین امنیت شهر لندن به انگلیسی ها كمك خواهند كرد.
این مساله از آنجا ریشه گرفت كه شركت خصوصی ‘جی فور اس’ كه با وزارت كشور انگلیس برای تامین بخشی از امنیت بازی ها قرارداد بسته بود، اعلام كرده كه توان فراهم كردن نیروهای مورد نیاز را ندارد. خلف وعده این شركت موجب شد كه ‘ترزا می’ وزیر كشور در مجلس عوام انگلیس مورد سوال نمایندگان قرار گیرد. به دنبال این جریان توافقاتی صورت گرفت كه بر اساس آن مقرر شد وزارت دفاع انگلیس مجوز به كارگیری 3500 نیروی نظامی را برای تامین امنیت بازی ها صادر كند.
این در حالی است كه بسیاری از آگاهان به مسایل بین الملل شركت جی فور اس را متهم می كنند كه در تامین امنیت سرزمین های اشغالی به ماموران امنیتی اسراییل با استفاده از ابزارهای نامشروع كمك كرده و خود موجبات جنایات گسترده ای را فراهم آورده است ؛ كمك هایی مانند ارایه تجهیزات و خدمات امنیتی به زندان ها و ایستگاه های بازرسی در ساحل غربی رود اردن و ارایه خدمات امنیتی به كسب و كارهای فعال در شهرك های یهودی نشین.
در جریان این جنجال سیاسی ‘ایهود باراك'’وزیر جنگ رزیم اشغالگر قدس نیز از آب گل آلود ماهی گرفت و به طور ضمنی اعلام كرد كه در جریان بازی ها به پلیس انگلیس در تامین امنیت شهر كمك خواهد كرد. وی متذكر شد كه به حتم نیروهای امنیتی انگلیس نیازمند همكاری با سرویسهای اطلاعاتی از سراسر جهان در جهت كاهش حملات احتمالی خواهند بود.
در روزهای اخیر نیز مقامات رژیم صهیونیستی با دستاویز قرار دادن واقعه حمله به كاروان مسافران یهودی در نزدیكی فرودگاه شهر ‘بورگاس’ در بلغارستان كه منجر به كشتهشدن 6 گردشگر اسراییلی شد، به دنبال امنیتی كردن بیش از پیش فضای لندن در جریان بازی ها بوده و قصد دارند از آن به عنوان اهرمی برای دخالت و حضور هرچه بیشتر در لندن سود جویند.
روزنامه ‘ساندی تایمز’ در 22 جولای ( اول مرداد) گزارش كرد كه اسراییل ماموران سازمان اطلاعات و امنیت داخلی خود ‘شین بت’ را به لندن فرستاده تا از جان اعضای سی و هشت نفره هیات ورزشكاران اسراییلی در المپیك محفاظت كنند.
به گزارش این روزنامه انگلیسی، ماموران سازمان جاسوسی اسراییل ‘موساد’ نیز در پیوند با برگزاری بازیهای المپیك و محفاظت از جان ورزشكاران اسراییلی فعال شدهاند.
گفتنی است كه برای برقراری نظم و امنیت این بازی ها، 23هزار و 700 نیروی محافظ به كار گرفته خواهند شد و 13هزار و 500 نفر از پرسنل ارتش نیز در این عملیات شركت خواهند كرد، عملیاتی كه بزرگترین عملیات امنیتی انگلیس در زمان صلح محسوب می شود.
** جمع بندی
تامل در روندها و سازوكارهای برگزاری مسابقات پرهیایوی ورزشی و بسیج رسانه ها در تمركز بیش از حد و پر اهمیت جلوه دادن آنها نشان می دهد كه دست های پنهانی در پشت صحنه برگزاری مسابفات ورزشی عروسك گردانی می كنند.
در آستانه برگزاری سی امین دوره مسابقات المپیك، شواهد چندی مبنی بر دخالت صهیونیسم در این رویداد ورزشی دیده می شود، اما به نظر می رسد كه صهیونیسم بین الملل در مسیر دستیابی به اهداف كلان خود این بار در جریان بازی های المپیك 2012 پا را از همیشه فراتر نهاده و با وجود سرگرم كردن افكار عمومی به یك رویداد ورزشی دیگر، به دنبال القای عقاید و دیدگاه های نژادپرستانه خود در جریان بازی ها نیز باشد. حضور نیروهای امنیتی اسراییل در كنار نیروهای امنیتی و پلیس انگلیس و نمادسازی عینی اندیشه های صهیونیستی در مولفه های المپیك نشان از تلاش بی وقفه صهیونیست ها در دستیابی به اهدافشان دارد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)