آشنایی با نرم افزار NXPowerLite - کاهش سایز ارائه ای پاورپوینت
شاید بارها و بارها با این مشکل روبرو شده اید که حجم فایل power point شما زیاد است و ارسال ایمیل کردن آن برای استاد و یا همکاران و دوستان فراهم نمی باشد. در این بخش نرم افزاری به شما معرفی می شود تا بتوانید این مشکل را به راحتی حل نمایید.
NXPowerLite نرم افزاری است که به کمک آن می توانید سایز ارائه ی PowerPoint خود را کاهش دهید. اگر شما نیز ارائه های PPT به همراه عکس و مطالب اضافی و مختلف داشته باشید تجربه کرده اید که افزایش حجم این فایل ها چقدر سریع است. زمانی که بخواهید آن ها را از طریق ایمیل ارسال کنید و یا بر روی فلاپی دیسک قرار دهید متوجه خواهید شد که این فایل چقدر بزرگ است. NXPowerLite می تواند برای شما زمان زیادی ذخیره کند. این نرم افزار با قابلیت کاربری آسان می تواند اندازه ی فایل PPT شما را کاهش دهد. NXPowerLite به صورت خودکار در بین ارائه های شما جستجو می کند و راهی به منظور کاهش حجم آن می یابد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار NXPowerLite:
- سرعت بالا، استفاده ی آسان و موثر
- بهینه سازی خودکار فایل های ضمیمه ی ایمیل
- بهینه سازی فایل های ذخیره شده به کمک آرشیوهای ZIP
- قابلیت انتخاب سطح بهینه سازی
- پردازش دسته ای
- یکپارچگی کامل با Microsoft Office
- و …
جهت دانلود به سایت پی سی دانلود مراجعه کنید.
لطفاً هر طور راحتید ننویسید!!!
بررسی سبک نگارش برخی از اعضای کاربران شبکه های اجتماعی مجازی حاکی از آن است که آنان تابع هیچ قاعده ای نبوده و در لحظه ؛ هر کلمه را هر طور که مایل اند می نویسند. یادداشت در این خصوص است.
چند روز قبل با چند نفر از همکاران درباره سبک نگارش در ورقه های امتحانی دانشجویان صحبت می کردیم. همه اشتراک نظر داشتیم که هر سال وضع نگارش عجیب تر می شود. از معلمان دبیرستان هم این موضوع را شنیده بودم . اینکه در سال های اخیر، زبانِ نوشتن؛ محاوره ای، و غلط های املایی هم بسیار زیاد شده است.
نکته جالب آنکه یکی از معلمان دبیرستان هم برایم تعریف می کرد که وقتی به دانش آموز می گویم به جای ” اصلا” یا ” اصلن” ننویس ” اسن"، پاسخ او آن بود که همه جا اینطور می نویسند. وقتی می پرسم منظورت از همه جا کجاست؟ می گوید: تلگرام!
دوست دیگری تعریف می کرد که چون عمل نوشتن در این روزها فقط به تلگرام محدود شده است چند روز قبل در یک نامه اداری دچار تردید شده بود که بین ” لطفا"، ” لتفن” و “لودفن ” کدام یک درست است؟ واقعیت آن است اگر همینطور پیش برویم در چند سال آینده زبان فارسی نابود خواهد شد.
به این کلمات توجه کنید: “عحسن"(احسنت)، “جک"، “این ب اون در"، “مصلا"، “عمانت” . می بینید که هیچ قاعده مشخصی در بکارگیری این کلمات وجود ندارد. مثلا “خواهش” به ” خاهش” تبدیل می شود و ” جوک” به ” جک"! بعضی ها ” لطفا” را “لطفن” و بعضی ها هم” لدفن” می نویسند.
مسأله آن است که می توان نوشتن ” اینقد” به جای اینقدر یا “فک کنم” به جای فکر کنم را درک کرد ولی فهم “عحسن” به جای احسنت بسیار دشوار است. یک مطالعه نشان می دهد که برخی از اعضاء شبکه های اجتماعی سعی می کنند لوندی، شیطنت، بامزگی، شوخ طبعی و طنازی خود را با دست بردن در نحوه نگارش کلمات نشان دهند. کاش بتوانیم دقت کنیم و این کار را نکنیم. مسأله؛ بکار بردن کلمات بیگانه یا غیر بیگانه، یا نگارش فارسی یا فینگلیش نیست. با این عمل، مسأله رشته رشته کردن شاهنامه فردوسی و آتش زدن آن و پریدن از روی آن است!
علیخواه، فردین
منبع یادداشت: خبر آنلاین
دریافت پایان نامه فارسی و نحوه دانلود و جستجو در ایران داک
یکی از ویژگی های مهم این سایت این است که دانشجو می تواند قبل از تصویب پروپوزالش با استعلام از وب سایت ایرانداک مطمئن شود که قبلا در دانشگاه دیگری این موضوع کار نشده باشد و یا در حال کار نباشد. البته در برخی دانشگاهها این استعلام شرط پذیرش پروپزال است .
اگر شما می خواهید درباره نکات زیر بیشر بدانید فایل کم حجم پاور پوینتی را سایت http://www.terapaper.com ارائه داده است که می تواند دانستن آن برای انجام هر تحقیقی ضروری باشد .
- چه کسانی به متن کامل پایان نامه های فارسی دسترسی دارند؟
- نحوه ثبت نام در پایگاه ایرانداک چگونه است؟
- نحوه جستجو پایان نامه فارسی در پایگاه
- نحوه دانلود متن کامل پایان نامه های فارسی